مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در خرید از پیج اینستاگرام

با عرض سلام. پیجی در اینستاگرام بابت خرید لباس پول گرفتند و لباس رو نفرستادند و کلا من رو آنفالو کردند. من باید چی کار کنم؟ مبلغ 240 هزار تومان بابت فرستادن لباس واریزی داشتم و فیش آن هم موجود است. در گوشی های دیگر که نگاه میکنم هنوز فعالیت دارند. لطفا راهنمایی میفرمایید.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به اتهام کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنید. از طریق پلیس فتا پیگیری می‌شود.