مشاوره حقوقی رایگان - معامله ربوی

با سلام.

بنده چند ماه قبل ملکی را که در آن مستاجر وجود داشت خریداری کردم. در هنگام معامله متوجه شدم که مستاجر ساکن همان فروشنده اولیه ملک به شخصی که من ملک را از وی در حال خرید هستم می باشد. بنابراین نسبت به این موضوع مشکوک شدم ولی مستاجر ( همان فروشنده اولیه ) جهت اطمینان من اقرارنامه ای به من داد که هیچ گونه طلبی از معامله قبلی وی با فروشنده به من ندارد و بدین ترتیب با توجه به قیمت بودن ملک در دفترخانه سند قطعی تنظیم شد و ملک مذکور را خریداری کردم و همچنین قرارداد اجاره جدیدی بین من و مستاجر امضاء گردید. متاسفانه طی چند ماه گذشته مستاجر از پرداخت اجاره به من به بهانه وضع بد کاسبی مهلت میگرفت تا این که جدیدا ادعا میکند که معامله فروش وی با فروشنده ملک به من ربوی بوده و قصد او فروش ملک نبوده است. حال تهدید میکند که قصد شکایت کردن از من و فروشنده ملک به من را دارد تا ملک خود را پس بگیرد. لطفا راهنمایی فرمایید در صورتی که مشخص شود معامله مستاجر با فروشنده ملک به من ربوی بوده است چه تاثیری بر روی معامله من خواهد داشت؟ لازم به توضیح است که مستاجر سند قطعی برای خریدار که همان فروشنده ملک به من می باشد زده بوده است و همچنین من هم سند قطعی تنظیم کرده ام.

پاسخ ها :

كورش رحیمی

كورش رحیمی:

سلام
بهتر است اسناد و مدارک خود را نزد یکی از وکلای محترم دادگستری برده تا با مطالعه آنها راهنمایی صحیح را به شما ارایه دهند .
همچنین تا اقدام قانونی یا قضایی علیه شما صورت نگیرد ،جای نگرانی نیست و ممکن است اظهار این مطالب از سوی مستاجر برای ترساندن شما از پیگیری حقوق قانونی تان باشد.