مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه

سلام.
ما زمین کشاورزی با سند مشاع داریم و به اسم پدربزرگم هست. ورثه پدربزرگم زمینی را به پدرم دادند اما سهم پدرم منابع ملی هست.
الان منابع ملی سهم ما رو واگذار کرد. پدرم و عمو های من همگی فوت کردند و هیچ تقسیم نامه نداریم و فقط یک شاهد هست ولی پسر عموهای من زمین رو فروختند. ما میتوانیم درخواست ابطال تقسیم کنیم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر تحت شرایط خاصی امکان دارد وقت اداری تماس

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله می توانید دادخواست ابطال مطرح نمایید اگر ..
و شما حتی می توانید به حکم منابع ملی ، اعتراض نمایید و ادعا نمایید که زمین های شما جز مستثنیات است البته اگر زمین شما دارای سابقه احیا و عمران قبل از سال 1341 داشته باشد و ..