مشاوره حقوقی رایگان - فسخ تقسیم نامه

با سلام
شوهر بنده با سایر وراث تقسیم نامه ای بین خودشان تنظیم کردن که بعد از یک روز همسرم متوجه شده که قیمت ذکر شده کمتر وبه ضررش است و به سایر وراث هم گفته که قبول ندارم و 2تا از خواهرانش هم موافقن هرسه خاهان ابطال تقسیم نامه ن .
این امر دوسال پیش اتفاق افتاده و اینان به فرض اینکه کاغذ از بین رفته بی خیال شده بودند حال دو تا از برادر شوهرانم که این مبلغ تعیین شده به نفعشان بوده برگه را به دادگاه برده و ادعادارند که ملک را به همان مبلغ دو سال پیش خریدند.
لازم بذکر است که مادر شوهرم که یکی از وراث است امضا نکرده
را هم چاره چیست؟لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که تقسیم‌نامه بین تمام وراث به صورت قانونی تنظیم شده باشد معتبر است مگر اینکه مطابق قواعد قانونی به اشتباه یا به ضرر یا تحت شرایطی شخص بتواند از اون خیالاتی که دارد استفاده نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تقسیم نامه باید به امضا کلیه وراث رسیده باشد