مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام. پدر بنده 6 سال پیش فوت کردند و مقداری زمین زراعی آبی و دیم از ایشان به جا مانده. زمین ها را بین 10 فرزند آن مرحوم به صورت توافقی ولی با حضور و رضایت همه وراث و در حضور دو نفر شورای روستا 3 سال پیش تقسیم کردیم و به صورت کتبی و واضح و صریح نوشتیم و در همان جلسه همگی با رضایت امضا کردند و شهود هم امضا کردند. حالا بنده در این 3 سال مقدار قابل توجهی پول خرج آبادانی زمین خود کردم که 3 نفر از آن 10 نفر پشیمان شده اند و میگویند آن کاغذ و آن تقسیم ارزش قانونی ندارد. لازم به ذکر است زمین های پدربزرگمان نیز به همین روش بین پدر و عموهایم تقسیم شده بود و ثبت محضری نشده ما هم در آن روز چاره ای جز توافق کتبی نداشتیم. چون باید برای تقسیم ارث به صورت قانونی و محضری اول باید پدرم و عموهایم زمین هایشان را ثبتی میکردند که پدرم فوت شده و یکی دیگر از عموهایم در قید حیات نیست. آیا آن 3 نفر که پشیمان شده اند، میتوانند تقسیم نامه را باطل کنند و دوباره زمین ها تقسیم شود؟ مابقی از سهم ارث خود راضی هستند و کاملا مخالف ابطال آن هستند.

پاسخ ها :

تقسیم ارث درخواست ابطال تقسیم نامه ارث تقسیم نامه زمین زراعی ارث