مشاوره حقوقی رایگان - تعهد

باسلام
یکی از دوستان در شرکتی پیک موتوری بوده و فاقد گواهینامه و بیمه و ( وصاحب شرکت تعهد محضری گرفته ) که اگر تصادف کنی به عهده خودت است و بنده خدا بعد از مدتی کار کردن تصادف کرده و خسارت بدنی شدید براش وارد شده.
{{ آیا آن تعهد قابل اسقاط هست می توانند مطالبه خسارت از شرکت کنند چون در حال کار برای آن شرکت آسیب دیده }}؟؟؟؟
.....پیشاپیش از بررسی دقیق و پاسخ صحیح شما ممنونم.....

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام خیر طبق قوانین راهنمایی و رانندگی هر کسی باید برای امر رانندگی صلاحیت داشته باشد و این امر هم با گرفتن گواهینامه میسر میبوده و همچنین کلیه وسایل نقلیه ميبايست بیمه باشند که در این زمینه هم بیمه جبران خسارت را برعهده دارد در این مسئله چون قانون خاص وجود دارد خسارتی متوجه کارفرما نمیباشد