مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل و حکم جلب

درخصوص پرونده اجرت المثل برای بنده دادنامه ای ارسال شده که در آن نوشته (به خواسته صدور گواهی عدم سازش نظر به اینکه در پرونده با توجه به موضوع ان جهت تعیین اجرت المثل ایام زندگی نیاز به نظر کارشناسی میباشد و باتوجه به ارجاع امر به کارشناسی و ابلاغ به خواهان جهت تامین و تودیع هزینه کارشناسی اقدامی نکرده دادگاه با استناد به ماده 259 قانون دادرسی مدنی قرار ابطال را دادخواست را صادر و اعلام مینماید)
درضمن کارشناس امد و مبلغی برای بنده تعیین نشده که بخواهم پرداخت کنم و از آن پس اقدامی نکردم. لذا با توضیحات این دادنامه میتوان حکم جلب گرفت؟ باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

جلال الدین صمصامی دهاقانی

جناب آقای جلال الدین صمصامی دهاقانی :

دادخواست شما بعلت عدم رعایت دستور دادگاه در پرداخت هزینه کارشناسی و اینکه دادگاه بدون انجام کارشناسی قادر به صدور رای بنفع شما نبوده ابطال گردیده لذا میبایست مجددا دادخواست دیگری به خواسته مطالبه اجرت المثل ایام زناشویی مطرح نمایید.ضمنا حکم جلب بلحاظ حقوقی بودن موضوع صرفا پس از صدور رای بنفع شما و صدور اجراییه و ارجاع به اجرای احکام و عدم پرداخت محکوم به یا عدم معرفی مال امکان پذیر خواهد بود.