مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام
شخصی با ماشین یه طرفه می‌اومد راه رو برای من بست که بتونه دور بزنه بره خونشون که بهش گفتم چی کار میکنی به من گفت شعور نداری خلاصه اون گفت من گفتم تا درگیر شدیم. داشت فرار میکرد فیلم گرفتم ازش که پلاک ماشین رو بردارم که (فحش زن داد) منم با زن و بچه هام بودم.
110 زنگ زدم ولی نیومدن
فیلم ضبط شده رو دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
میتوانید به اتهام فحاشی و استعمال الفاظ رکیک از ایشان شکایت کنید و با اخذ دستور قضایی و با گرفتن استعلام پلاک خودرو ، نام و آدرس ایشان را پیدا کنید.
موفق باشید

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

شکایت توهین و فحاشی به دادسرای محل اقدام نمایید

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام له استناد همون فیلم شکایت فحاشی کنید علیه راکب خودرو