مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو به علت تهدید و فحاشی

با سلام و خسته نباشید. بنده هر روز صبح از مسیر مشخص داخل شهر به محل کار خود مراجعه می کنم. ولی امروز پشت چراغ خطر یک خودرو سمند با رانندگی خطرناک به ماشین بنده نزدیک شد و شروع به فحاشی کرد ولی شاهدان یعنی خودرو های توقف کرده پشت چراغ خطر همگی متفرق شدن و شاهدی برای اثبات ادعا نیست ایا امکان شکایت از این پلاک با توجه به اینکه از پلاک شخص من عکس گرفتم وجود دارد؟سپاس

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان شکایت وجود دارد ولی باید مستنداتی بر اثبات ادعای خود داشته باشید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

امکان شکایت وجود دارد اما به نتیجه رسیدن بعید است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید برای شکایت مستند داشته باشید شهادت شهود یا اگر دوربینی در اون منطقه بوده تقاضای بازبینی

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادله کیفری در قانون مجازات مشخص شده لذا شما می‌توانید طرح شکایت نموده و از ادعای خود دفاع نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می توانید شکایت کنید اما برای اثبات ادعای خود باید ادله معتبر داشته باشید.
امکان اثبات جرم توهین با فیلم دوربین کم است.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
امکان طرح شکایت وجود دارد لکن اثبات آن با شماست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات وقوع جرم بر عهده شماست