مشاوره حقوقی رایگان - سند وثیقه

سلام روز بخیر
برای یکی از اشناهای ما به دلیل پرونده مواد مخدر 200 میلیون وثیقه تعیین کرده بودن که یک سند به ارزش 2 میلیارد قرار دادیم حالا بعد از چند وقت باز به دلیل حمل مواد مخدر 500 میلیون وثیقه تعیین شده ایا میتونیم دوباره همون سند رو براش وثیقه بزاریم !؟ سندی که به عنوان وثیقه گذاشته میشه نزد قاضی ناظر زندان هستش یا دادگاه انقلاب !؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله میشود. باید ببینید پرونده اش کجاست ، کجا وثیقه خواسته ، همانجا وثیقه را ببرید.