مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

در زمان طلاق زوجه میتونه طلاهایی که توسط زوج و با فاکتوری که بنام زوج است ولی در لیست جهیزیه ثبت و به امضاء خانواده ی داماد رسیده و به عنوان جهیزیه توسط داماد قبول شده رو استرداد کنه؟

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام خیر.
فقط وسایلی که توسط زوجه تهیه وخریداری شده بعنوان جهیزیه محسوب می شود.

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

سلام
زوجه این حق رو نخواهد داشت چون حسب فاکتور خرید توسط زوج و قابل اثبات بودن آن،به شخص زوج تعلق دارد