مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تامین خواسته

با سلام
ما به عنوان شخص ثالث وارد پرونده ای شدیم که شخص الف سفته داشته به مبلغ 100میلیون پاس نکرده و شخص ب رفته شکایت کرده و تامین خواسته داده و ماشین لیزینگی که ما از شخص الف خریدیم و فقط پلاک به نام شخص الف هست خوابیده
ماشین هم کامیون کار هست و جزو مستثنات دینه
حالا میخام بدونم شخص به وقتی که تامین خواسته داده دادگاه خسارت احتمالی ازش گرفته
من میتونم خسارت وارد شده به خودم رو ازش طلب کنم در دادگاه؟
و اینکه چطور دادگاه حکم بر توقیف ماشین لیزینگی و مستثنیات دین داده؟
با تشکر

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

ماشین وسیله امرار معاش و لزوما جزء مستثنیات نیست و قابل توقیف می باشد