مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام وقت بخیر
همسرم مدتی است که مهریه شو از طریق اجرای ثبت گذاشته اجرا و اجرای ثبت توقیف ماشین و مسدود کردن حساب ها و ممنوع الخروجی من را داده و الان همسرم راضی شده توافقی جدا بشیم و در دفتر اسناد رسمی اقرارنامه داده که تمام حق حقوقات خودشو بخشیده من الان چجوری میتونم رفع توقیف خودرو و باز شدن حساب ها و الممنوع خروجی مو درست کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید ایشان مراجعه و رفع توقیف بخواهد یا در اقرارنامه گذشت کرده و آورده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام شما باید به شعبه مربوطه مراجعه کنید و با توجه به اقرارنامه رسمی از همسرتان تقاضای رفع توقیف حساب و احیاناً ممنوع الخروجی خود را داشته باشید در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
با در دست داشتن اقرانامه به دفتر ازدواجتون مراجعه و تقاضای رفع کلیه مسدودی ها و توقیف ها را نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید با در دست داشتن اقرار نامه به اجرای ثبت مراجعه و درخواست رفع توقیف نمایید.