مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه تایپی در طلاق نامه

با سلام‌ و خسته نباشید در طلاقنامه من در صفحه اول و امضاها همه جا اسم زوج درست نوشته شده فقط یکجا در توضیحات که نوشته شده صیغه طلاق را قبول کردم اسم زوج اشتباهی تایپ شده ولی فامیلش درست است به محضر رفتم گفتند مشکلی نیست و در سامانه هم خوب همین اشتباه کوچک تایپ شده و من ازشون خواستم اصلاح کنند گفتن زمان میبره و مشکلی نیست و زیر طلاق نامه اشتباه تایپی رو با خودنویس نوشتند و مهر سر دفتر رو خود سر دفتر زد ولی در سامانه این مشکل هست آیا ایرادی دارد یا نه ؟ ممنون‌میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام قطعاً پیگیر باشید و مشکل را به صورت کامل برطرف کنید. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
ایرادی ندارد