مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند طلاق نامه

سلام. من خیلی وقت پیش شناسنامم دادم به یه آشنا واسه طلاق غیابی. حالا بعد یه سال شناسنامم برگردوندن توش ثبت شده بدون سند طلاق نامه. مهر که خورده واضح نیس آدرس بدونم کدوم دفترخونه. اون فردهم اصلا نیست وجواب نمیده که بدونم کجابرم بگیرم. الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانی به اداره کانون سردفتران مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان مبهم است . چرا شناسنامه خود را در اختیار دیگری قرارداده اید ؟؟؟ برای طلاق روند کار این چنین نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به ثبت احوال مراجعه و از آن طریق پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ثبت احوال جویا شوید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام به کانون سردفتران مراجعه بفرمایید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

از اداره ثبت احوال مشخصات و محل دفتر طلاق را بپرسید اصل شناسنامه را همراه داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما را متوجه نمیشم این آشنا وکیل بوده چرا شناسنامه خود را به او دادید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید