مشاوره حقوقی رایگان - امکان دریافت دو مستمری از دو صندوق

سلام بنده بیمه مشاغل ازاد خانه داری 12درصد هستم ایا در صورت فوت پدرم میتونم هم مستمری بازنشستگی پدرم و هم حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی خودم رو دریافت کنم؟
ضمنا بنده شاغل نیستم
با تشکر

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
نه فقط یک بیمه پرداخت میشه مگر اینکه از استعلام دریافتی خودتون در نیاد و الا دریافت مستمری پدرتون با مشکل مواجه میشه و نباید اعلام کنبن که مستمری میگیرین