مشاوره حقوقی رایگان - توافقنامه غیرمحضری در دادگاه اعتبار دارد؟

با سلام
حدود 3 سال پیش تصادف جزیی کردم و روند دادگاه زمانبر و خسته کننده شد، نهایت با طرف مقابل توافق کردیم اگر بعدا از افت قیمت شکایت نکند، حاضرم مقصری را قبول کنم، در نهایت یک توافقنامه نوشتیم 2 نفر هم به عنوان شاهد امضا و اثر انگشت زدند و بنده یک برگ کوپن تحویل ایشان دادم و پولش را گرفت و رفت.
بعد از گذشت 2 سال ، وقتی قیمت خودروها بالا رفت ، طمع کرده و دوباره رفته از بابت افت قیمت شکایت کرده است.
و الان بعد از گذشت 2 سال عنوان می‌کند که هزینه تعمیرات خودرو بالاتر از پرداختی بیمه بوده یا باید این هزینه ها را پرداخت کنم و یا از بابت افت قیمت شکایت خواهد کرد
1-آیا توافقنامه ای که امضا و اثر انگشت دارد و 2 تا شاهد هم امضا کرده اند
برای دادگاه قابل قبول است؟
2-آیا اگر امضا و اثر انگشت خود را پیش قاضی بپذیرد، می توانم از قاضی درخواست کنم اعتبار این توافقنامه را تایید و مهر کند؟
2-در کل چگونه میتوان در اینگونه پرونده ها دفاع کرد؟

با تشکر از این سایت و گروه

پاسخ ها :

مرتضی خداشناس رودسری

جناب آقای مرتضی خداشناس رودسری :

توافقنامه اعتبار داره مگر اينكه شخص ادعاي جعل يا انكار يا ترديد كند،موضوع توافقنامه اهميت دارد و بايد مطالعه شود