مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با برگه دست نوشت

باسلام، ملکی رو یکسال پیش پدرم بهم واگذار کرده و ازش 2 تا فروش نامه دارم که یکیش با دست خط خودش (که زیر برگه نوشته تا زمان حیاتش حق فروش ندارم و اثر انگشت نداره، فقط دوتا امضاء داره از پدرم و منم امضاء کردم) و یکی دیگه مبایعه نامه رسمی هست که کد رهگیری داره با امضاء و اثر انگشت پدرم (به مبلغ 10 میلیون تومن که ارزش زمین خیلی بیشتره و البته توش ننوشته حق فروش ندارم و...) امتیاز برق هم گرفتم بنام خودم، کپی مبایعه نامه در سازمان ثبت اسناد هست، پدرم در قید حیات هستن. متاسفانه اصل مبایعه نامه رو برادرم دزدیده، باید اعلام سرقت کنم؟
مدرک دیگه ای ندارم، آیا از طریق کپی مبایعه نامه میشه امضاء و اثر انگشت اصلی و جعلی رو مشخص کرد؟ آیا احدی میتونه زمین رو ازم بگیره؟ متاسفانه سند ندارم، تورو خدا راهنماییم کنید.متشکرم

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
امكان و راه براي انجام پرونده شما موجود هست. از طريق وكيل اقدام كنيد و در صورت تمايل با دفتر وكالت اينجانب تماس بگيريد.
شماره تماس بنده 09126220134

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد شكايت سرقت مدارك را از برادرتون انجام بديد و مبايعه نامه عادي شما هم معتبر هست و نگران نباشيد