مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

باسلام
پدر من پیش از 40 سال پیش دچار شکستگی مچ دست راست شده و دست کمی بد جا گرفته ولی مشکلی برای کار در این چند سال نداشته، چند ماه پیش سرکار دچار حادثه شده و دست درست از همان جا شکسته و پزشک معالج بیمارستان 6 هفته استراحت پزشکی رد کرده و گچ گرفته و الان کارفرما برای دریافت و استفاده از بیمه کارگاه امتناع میورزد و میگوید شکستگی قبلی بوده و بیمه تعلق نمیگیرد و هیچ هزینه ای هم در این مدت تقبل نکرده. در حالی که تمام کارگران سر کار شاهد حادثه بودند و همان شب همکار وی اورا به 2 بیمارستان دولتی میبرد. اگر میشه راهنمایی کنید و بفرمایین حرف کارفرما درست است یا نه و در غیر این صورت به کجا برای شکایت باید مراجعه کنیم
ممنون

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

پدرتون باید اول به دادگاه یا دفتر خدمات قضایی مراجعه کنن و ثبت نام ثنا رو انجام بدن بعد باید از طریق طرح دعوی کیفری بر علیه کارفرما در دادسرای محل وقوع سانحه یا دادسرای همون منطقه ای که محل کار پدرتون هست ، نسبت به مطالبۀ خسارت جانی ناشی از وقوع سانحه حین کار اقدام کنن
البته میتونن مستقیماً به قسمت صندوق تامین خسارات جانی واقع در اداره تامین اجتماعی هم مراجعه بکنن و ازشون راهنمایی بگیرن