مشاوره حقوقی رایگان - عودت پول رهن به بازماندگان مستاجر مرحوم

مستاجر دارم که اخیرا مردی که قرارداد اجاره با ایشان امضا شده فوت نمودند . ضمنا قرارداد اجاره رو به پایان است سوالم این بود که آن مرحوم با همسر و دخترش در خانه اجاره ای من زندگی می‌کرد و پسری هم دارد که ازدواج کرده و جداگانه زندگی می‌کند. سوالم این بود که من پول رهن را به لحاظ حقوقی به کدامیک از این ها عودت دهم که در آینده مشکلی پیش نیاد . البته الان هم اختلافی وجود ندارد ولی میترسم در آینده مشکلی پیش بیاد ممنون میشم رهنمود فرمایید ..

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید مطابق برگه انحصار وراثت به وراث پول بدهید.