مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

بعد ازدواج همسرم اقرار کرد که باکره نیست و باکرگیش سالها پیش توسط پسری با قول ازدواج و فریب از بین رفته. و بعد متوجه شده این پسر با چند تا دختر دیگه همین کار رو کرده... آیا اگر همگی دختران فریب خورده جمع شوند می توانند به جرم فریب برای تجاوز اونو مجازات کنند؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
با توجه به گذشت زمان زیاد از این حادثه ،ارائه ادله اثباتی دشوار است و اکثر دلایل نیز از بین رفته است .
موفق باشید