مشاوره حقوقی رایگان - فریب و برقراری رابطه جنسی و از بین بردن پرده بکارت با وعده ازدواج

سلام خسته نباشید...
من دوساله باپسری هستم که از روز اول به نیت ازدواج آشنا شدیم. خانواده او در جریان بودند و حرفمون ازدواج بود. بهم قول ازدواج داده بود ولی بعد از چندماه دوستی با وعده و قول ازدواج گفت که باید باهم رابطه داشته باشیم و بکارت منو گرفت ولی بعد از چند ماه زد زیر همه چی و گردن نمیگیره، منم رفتم ازش شکایت کردم، ولی اومد توی دادگاه گفت که من هیچ رابطه ای با این خانوم نداشتم. قاضی هم بهم گفت که باید مدرک داشته باشی که بتونی ثابت کنی .. بعدش اومد با زبون بازی حرفایی زد که من تو رو برای ازدواج میخواستم و هنوزم میخوام.خواست کاری کنه که راه شکایت کردن رو بیخیال بشم.من الان ازش پیام وصدا دارم که همه چی توش مشخصه. فیلمم ازش دارم بخاطراینکه مدرکی داشته باشم که دیگه نتونه زیرش بزنه و میخوام بدونم من بااین فیلم ومدارک میتونم برم دادگاه شکایت کنم وچه دادخواستی باید بدم وچه شکایتی باچه عناوینی بایدبنویسم!! امکانش هست بتونم بامدارکم چیزی روثابت کنم وحکمش چیه؟
دوسال پیش وقتی مادرش اینا فهمیدن که پرده بکارت منو زده و رابطه ماروفهمیدن، مادرش بهم گفت اشکالی نداره ، الان دکتر برای اینکار خیلی زیاده،میریم یه جا و پرده تو میدوزیم و نمیخواد تو اصلاً نگران باشی...خیلی بی شرمانه این پیشنهادو بهم داد که این قضیه قابل حل شدنه ، خودم میبرمت دکتر برات خیلی زود انجام میده از روز اولشم بهتر...
لطفا میشه راهنماییم کنید که من باید برم دادگاه چه دادخواُستی بدم.ممنون‌ازشما مرسی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به فیلم ها و مدارکی که در دست داری دارد که توان اثباتی داشته باشد یا خیر
نیاز به بررسی مدارکتان وجود د ارد در صورت تمایل تماس بگیرید