مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام
اینجانب ابتدای اسفند ماه سال 96 اقدام به پیش خرید یک دستگاه خودرو از شرکت ... ... نموده ام و موعد تحویل آن آخر آبان ماه 97 می باشد ولی تا کنون شرکت به تعهد خود عمل ننموده است و در خبر ها صحبت از افزایش شدید قیمت کارخانه می باشد. حال سوال من این است اگر اکنون تصمیم به افزایش قیمت بگیرند با توجه به اینکه موعد تحویل خودروی من قبل از تاریخ تصمیم به افزایش قیمت است شرکت می تواند قیمت را بر اساس قیمت جدید حساب کند.(در قرارداد ذکر شده که قیمت نهایی بر اساس نرخ روز قیمت خودرو می باشد.)

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله چون در قرارداد ذکر شده قیمت نهایی براساس نرخ روز قیمت خودرو می باشد