مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت حساب بانکی

سلام حساب من بدلیل شرطبندی مسدود شده بود خودم پیگیرش شدم که رفع مسدودیش رو بگیرم و بنده شرطبندی میکردم در یک سایت که برداشت زدم سایت شماره کارت منو گذاشته بود توی بخش شارژ حساب که کاربرا شارژ کنن تا پول من تسویه بشه مثلا پرداخت کردند حالا رفتم پلیس فتا میگن تو کارتو اجاره داده بودی درحالیکه من اصلا اجاره ندادم فقط شرطبندی کردم همین
تراکنشهای کارتم همه دست خودم بوده و بالا بوده بنده تو کار خرید و فروش ارزهای دیجیتالم هستم. منظورم از تراکنش بالا یعنی مثلا روزی 20-30 تا کارت به کارت میشده به کارتم نه اینکه فکر کردید میلیاردی
پلیس فتا شماره کارت منو توی سایت شرطبندی دیده میگه اجاره دادی بگو به کی اجاره دادی میفرستم پرونده رو دادگاه..
من اجاره ندادم چیکار کنم؟؟؟ همینطوری حرفی میتونن محکوم کنن نباید ثابت کنن؟
من توی 3ماه گردش حساب که تراکنشا بالا بوده فقط بخشیش شرطبندی کردم همین

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام صرف شرطبندی طبق قانون جرم محسوب میشود