مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی بابت شرط بندی

با سلام. من تقریبا دوسال پیش تمام حساب بانکی ام مسدود شدن بنظرم به علت بازی در کازینو اونم یک با بازی بارسارو بیست تومان شرط بستم حالا بعددوسال هرکاری میکنم نه بانک جوابگوست نه کسی لطفا را همنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
مدارک خود را طریق سایت eers بازگزاری نمایید سپس با شما تماس خواهد گرفته شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید با برگه ثنا و کارت ملی به خ شریعتی خ ظفر مراجعه نمایید اداره تحقیقات

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به بانک مراجعه کنید تا مشخص شود که چه ارگانی آن را توقیف کرده و شماره نامه را بگیرید و برای نتیجه قطعی به پلیس فتا مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم شده اید

و باید ابتدا تمام مشخصات خود و گردش حسابهای های بانکی را در سایت دادستانی وارد نمایید

و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی باید به مرجع مسدود کننده حساب مراجعه نمایید و از طریق دادستانی پیگیری نمایید

یک وکیل :

با سلام دستور توقیف را از بانک مطالبه و به مرجعی که دستور توقیف داده مراجعه نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف حسابهای شما را داده است پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابد از طریق دادستانی کل کشور تعهد کتبی دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مراجعه به سایت eers.ir مدارک خود را بارگذاری و درخواست رفع مسدودی کنید اگر با مشکل مواجه شدید با تلفن 113 تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به شعبه ای که دستور توقیف را داده مراجعه کنید بخش اطلاعات مراجع قضایی

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از بانک سوال کنید از چه مرجعی توقیف شده و به همان مرجع مراجعه ننایید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

به مرجع مسدود كننده حساب مراجعه نماييد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
به مرجع توقیف کننده ی حساب مراجعه کنید ‌. راهکار رفع مسدودی را به شما شرح میدهند .

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

حساب بانکی یا توسط بانک یا به دستور دادگاه مسدود میشود وهمون مرجع اقدام کننده قادر به رفع مسدودی ست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بانک علت مسدودی را پیگیری کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد به مرجع قضايي توقيف كننده مراجعه نماييد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بانک مراجعه کنید تا مشخص شود که چه ارگانی آن را توقیف کرده است

یک وکیل :

به مرجع دستور دهنده مراجعه بفرمائید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بانک شما چشمش کور دندش نرم وظیفه دارد به شما بگوید از چه مرجعی و بر اساس چه شماره دستوری مسدود شده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق سایت eers مدارک ومشخصات خود را بارگزاری نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

از طریق دادستانی پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید از بانک بپرسید مرجع صادر کننده دستور مسدودی حساب کیست