مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام اگه دادستانی از طرف سایت شرط بندی حساب مسدود کنه همون حساب مسدود میکنه یا بقیه حسابهارو مسدود میکنه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در اکثر موارد فقط همان حساب مسدود خواهد شد ولی در مواردی هم تمام حساب ها را مسدود خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اصولا فقط همان حساب را مسدود مینماید ولی در مواردی ممکن است تمام حساب ها مسدود بشود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،معمولا همان حساب مسدود میگردد.مگر به تشخیص قاضی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

علی القاعده همان حساب بانکی مسدود می شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
معمولا همان حساب مسدود می گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام همان حساب رامسدودمی نمایدمگرابنکه دادگاه تشخیص دهدسایرحسابهانیزمسدودگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
معمولا فقط حسابی که باهاش فعالیت غیرقانونی انجام میشده مسدود میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا همون حساب مسدود میکنند و بعد از مدتی ازتون تعهد میگیرند و حسابتون باز می کنند