مشاوره حقوقی رایگان - اجاره در کرونا

سلام. من مستاجر هستم و هر سال قرارداد اجاره را در برگه ای که خودم متن قرارداد را مینوشتم تمدید میکردیم. اتمام قرارداد در آخر سال 99 بود که مالک گفت تا 30 خرداد تخلیه کنید که خودش که سوییس زندگی میکند میخواد وقتی ایرانه خونه خودش باشه نه پدرش. و مبلغ اجاره را همان مثل سال قبل پرداخت کنید ولی در جایی ننوشتیم. و من اجاره فروردین را مثل سال قبل پرداخت کردم. ولی طبق قانون زمان کرونا میتونیم تخلیه نکنیم. یک وکیلی به من گفت که طبق صحبت صاحبخانه همان اجاره قبل را امسال پرداخت کنید و اگر مالک برای حکم تخلیه اقدام کرد اول براتون نامه میاد که با افزایش مبلغ 25 درصدی اجاره موافقید که اگر موافقتتون را اعلام کنید و پرداخت کنید دیگه نمیتونه حکم تخلیه بگیره.آیا این درسته؟

پاسخ ها :

وضعیت اجاره در کرونا تمدید اجاره در کرونا موجر مستاجر اجاره کرونا