مشاوره حقوقی رایگان - از کارافتادگی بیمه تامین اجتماعی

سلام و وقت بخیر.
بیمه تامین اجتماعی کارگران ساختمانی هستم، حدود 9 سال سابقه.
تا چند ماه پیش قصد داشتم 1 سال خدمتم رو هم بخرم و به سابقه اضافه بشه با سن شصت سالگی که الان هستم بازنشسته بشم فکر کنم با نرخ حقوق سال 1400 ، یک میلیون دویست هزار تومان حقوق بشه.
اما 1 ماه گذشته مشکلی برام پیش اومد و رفتم دکتر و گفتند که تومور مغزی دارم، عمل جراحی مغز انجام دادم و تومور رو تخلیه کردند، الان همش سرگیجه دارم و چشمام ضعیف تر شده و گاهی تشنج دارم و قرص ضد تشنج مصرف میکنم. میخواستم ببینم با این مشکل الان میتونم درخواست از کار افتادگی بدم ؟ اگه بله چقدر دریافتی حقوق از کار افتادگی میشه؟

پاسخ ها :

از کار افتادگی بیمه تامین اجتماعی درخواست از کار افتادگی از کار افتادگی