مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

همکارم بخاطر رابطه اش با شوهرم سعی در خراب کردن وجهه من در محل کار داشته و از قبل از طلاق من پیش همکارم تهمت های بدی به من زده که یکیشون داشتن رابطه نامشروع با پسر خاله ام هست و همه جا با شوهرم عنوان میکنن که بخاطر رابطه نامشروع من طلاق گرفتم
شکایت کردم ازش و یک استشهاد جمع کردم و دو تا از آقایون محل کار هم واسم شهادت دادند که تهمت به من زده و چه حرفایی پشت سرم زده و این خانوم پشت سر خیلی از همکارها صحبت ناروا کرده
حالا آخر نتیجه شکایت من چی میشه؟
امکانش هست شوهرم بره واسش دادگاه بگه اون خانوم راست میگه و بخاطر رابطه نامشروع طلاق داده؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

همین؟

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر صراحتا به شما نسبت نامشروع داده به حد قذف =80 ضربه شلاق محکوم خواهد شد البته در صورت داشتن دلیل محکمه پسند از جمله شهادت دو شاهد. در صورتی که متهم به هر صورتی بتواند صحت ادعایش را ثابت کند در این صورت مرتکب جرمی نشده است