مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی منجر به قتل

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وکلای عزیز و گرامی، ممنون میشم با تجربه بالایی که در زمینه حقوقی و کیفری دارید کمکی در حل مشکل اینجانب نمایید. بنده دو سال پیش به همراه دو نفر دیگه، با رضایت کتبی پدر شخص معتاد که قصد انتقال فرزندش (مجرد 30 ساله) به کمپ را داشت با این شرح که انتقال فرزندم به کمپ به درخواست و رضایت کامل اینجانب انجام میپذیرد و کلیه عواقب احتمالی آن به عهده بنده میباشد و هیچ مسئولیتی متوجه کسانی که ایشان را منتقل مینمایند نمیباشد. با توجه به اینکه اینجانب فقط راننده بودم و دو همراه من، شخص معتاد رو گرفته و به زور داخل ماشین انداخته و تمام اینها با نقشه، هماهنگی و حضور پدرش بوده و در طول مسیر یکی از همراهانم او را گرفته و پایش را روی سینه شخص معتاد گذاشته و دیگری او را مورد ضرب و جرح قرار داده که منجر به قتل وی شده، پزشک قانونی علت فوت را خفگی در اثر فشار وارده بر قفسه سینه اعلام نموده، با توجه به اینکه من فقط کار انتقال شخص رو به عنوان راننده با رضایت کتبی ، هماهنگی و حضور پدرش انجام دادم و هر یک از همراهانم به جرم خودشان اعتراف نمودن و هر کدام محکوم به پنج سال و یک روز حبس و پرداخت دیه شده‌اند قاضی بنده را در دادگاه به جرم مشارکت در آدم ربایی محکوم به دو سال و یک روز حبس و پدر شخص معتاد رو به جرم معاونت در آدم ربایی محکوم به 900 هزار تومان جایگزین حبس کرده و رأی بیست روز قابل فرجام خواهی در دیوان محترم عالی کشور است. از شما عزیزان عاجزانه درخواست دارم که بنده رو راهنمایی کنید که رأی دادگاه رو بپذیریم یا به رای اعتراض بزنم. (با تشکر فراوان)

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر قبول کنید یک چهارم حبس کسر میشود ولی بنظ اگر اعتراض کنید بهتر است البته تگر بتوانید احراز نمایید که فقط راننده بودید و هیچ نقش فیزیکی در حمل و ضرب و جرح نداشتید ولی جای تعجب است که به پدر مقتول مجازات کمی دادند چون ایشان بعنوان امریت و معاونت متهم بود