مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی منجر به قتل

باسلام وخسته نباشید خدمت وکیل عزیز جسارتن ..برادرم به اتفاق یکی از دوستانش وبرادر کوچکترم که درماشین دیگر اسکرت بود از ....به ...رفته بخاطر وصول طلب موادمخدر و بنده خدا رو ربوده به همراه دوستش دست وپا بسته وچون مقاومت میکنددوستش یک چاقو به شاهرگ داخل ران شخص متوفی میزند ووقjی میرسند بندرعباس متوجه میشوندکه فوت کرده وی را درمزرعه ای رهاکرده و حیوانات بدن اوراخورده بودند حالاجنازه پیداشده وجرم اثبات ولی اینها فراری حالا سوالم این است
.....جرم وحکم برادرم چیست که راننده وآدم ربابوده؟
جرم رفیقش که فعل چاقو زدن او منجر به قتل شده؟
وجرم برادر کوچکم که راننده ماشین اسکرت بوده چیست؟؟خواهشا تمام کمال بفرماییدتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به لحاظ اهمیت موضوع باید تخصصا واکاوی گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر آدم‌ربایی بوده باشدبه معاونت در آدم‌ربایی محکوم می‌گردند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معاونت در قتل و مشارکت در آدم ربائی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع جزئیاتی دارد که باید طی گفتگوی متقابل بدان پرداخته شود تا راهنمایی شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همگی شریک در جرم قتل عمد و مجازات مطابق جرم فاعل مستقل است.اابته بحث تخصصی جنایی بوده که بهتر است جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرایم قتل عمدی(توسط دوست برادر شما)، آدم‌ربایی(توسط برادر بزرگتر) و معاونت در آدم‌ربایی(توسط برادر کوچکتر) به وقوع پیوسته است.
مجازات قتل عمدی اعدام است و مجازات سایر جرایم عنوان شده، حداقل 10 سال حبس می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معاونت در قتل و مشارکت در آدم ربائی

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تعیین کیفر از وظایف مقام قضایی است متهم اصلی فاعل جرم قتل کسی است که با چاقو ضربه وارده نموده اتهام برادر شما مشارکت در آدم ربایی و احتمالا معاونت در قتل و برادر کوچکتر معاونت در آدم ربایی می‌تواند باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربردمحترم سایت دادراه این مورد را باید بررسی کنیم چرا که ابعاد گسترده ای دارد و جرائم زیادی اتفاق افتاده است قدم اول نیز مطالعه پرونده در شعبه مورد نظر است

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مجازات آدم ربایی و معاونت در جرم آدم ربایی به وقوع پیوسته

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

جرم دوست برادر شما قتل و قصاص میشه و در خصوص برادران شما آدم ربایی و مشارکت در آدم ربایی هست که حبس هست