مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به عملکرد پلیس

سلام
من بتازگی مسئول یک اداره در یکی از شهرستانها شدم چند روز پیش بدلیل عذری که داشتم نمی تونستم روزه بگیرم و ساعت حدوده 10 صبح جمعه در حالی که داشتم پمپ آب رو برای تعمیر میبردم بخاطر تردد تو پس کوچه های خلوت شهر خواستم یه سیگار بکشم همین که داشتم روشن می کردم یه دفعه یه بنده خدایی با لباس شخصی و خودروی شخصی پیچید جلوم طوری که سیگارو نکشیده انداختم اومد پایین باتوجه به اینکه هردو همو می شناختیم در رو باز کردم اومد تو ماشین داشبورد رو باز کرد و پاکت سیگار رو گرفت و با وجود خواهش من و همچنین توضیح عذر خودم و نشون داداش پمپ آب خراب ، به بهانه اینکه پلاک خودرو رو به مرکز اعلام کرده گفت بیا کلانتری یه تعهد معمولی بده که فقط پیشه من می مونه و به کسی نمیگم وگرنه بازداشتت میکنم
بنده هم برای اینکه بیشتر همهمه نشه و زودتر خلاص شم و همچنین اعتماد به حرفای پلیس، سریع امضا کردم ولی ایشان زیر حرفش زد و به دلیل روزه خواری ماشینم رو برد پارکینگ و در عرض نیم ساعت کل شهر رو خبردار کرد و آبرومو برد بعدشم با استفاده از امضاهای که ازم گرفت منو به دادگاه معرفی کرد الانم با ضمانت آزادم و منتظر رای دادگاه
سوالم اینه که
1.با توجه به نداشتن هیچگونه سوسابقه و همچنین جایگاه اجتماعی بنده آیا میتونن همچین برخوردی داشته باشن و طوری خبر رو قبل از رای دادگاه پخش کنن که بعد از کمتر از یک ماه از انتصابم صحبت از برکناریم بشه
2. بنظرتون حکم دادگاه چیه و آیا جز سوابقم قرار میگیره؟
3. چطور میتونم حقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

سلام
شما که مسؤل میشید یعنی اهل فهم و خودکنترلی و تدبیر امور یک شهر هستید.
باید بدانید که عذر مال محیط خصوصی است نه کوچه!
دوم شما با توجه به عذر و عدم سابقه مشکل خاصی نخواهی داشت.
سوم ممکنه برا سمت شما البته مشکل درست بشه.
چهارم برای نشر خبر و تشویش اذهان و تفتیش بدون حکم داشبورد ماشین میتونید از پلیس مذکور شکایت کنید.چون قبل از محکومیت خبر اتهام شما رو پخش کرده.