مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن کد ملی توسط گشت

سلام وقت بخیر
امروز 12 فروردین گشت مارو گرفت به دلیل سیگار کشیدن ماه رمضان بود
از ما کد ملی و نام و نام خانوادگی روی کاغذ نوشتن و به ما گفتن 14 ام به امنیت اخلاقی مراجعه کنیم آیا ثبت میشه پرونده درست میشه؟ روی کد ملی ثبت میشه؟
گوشی من و دوستمم گرفتن ولی من کد ملی رو دادم گوشی رو بهم تحویل دادن اما دوستم رو گقتن باید ب امنیت اخلاقی مراجعه کنیم ینی پرونده درست میشه؟

پاسخ ها :

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
تا زمانی که به مرجع قضایی فرستاده نشه، پرونده ای تشکیل نمیشه و سابقه ای ایجاد نمیشه.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه مراجعه به امنیت اخلاقی را تاکید کرده اند؛ اگر با ابراز پشیمانی و عدم تمرّد شما مواجه شود، معمولاً موضوع با شرکت در کلاس های ارشادی و یک اخذ تعهد ساده ختم خواهد شد و تا اینجا هیچ پرونده و سابقه ای برای شما ایجاد نخواهد شد لکن درصورتی که بهردلیل اعم از تمرّد و جدال کلامی و عدم ابراز پشیمانی و غیره، موضوع به مرجع قضایی منتقل شود، پرونده تشکیل خواهد شد و این عمل، طبق رویه برخی شعب و نظر برخی قضات با توجه به ماده 638 قانون مجازات اسلامی، قابل رسیدگی قضایی و تعیین مجازات است اما درخصوص ایجاد سابقه مؤثر؛ خیر ... حتی در صورت محکومیت به تعزیر بواسطه تظاهر به عمل حرام روزه خواری در ملاءعام وفق ماده 638 نیز، این مساله با توجه به درجه حکم، منجر به ثبت محکومیّت کیفری مؤثر و سوءسابقه برای شما نخواهد بود.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله ممکن است به علت روزه خواری برای شما تشکیل پرونده شود.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

احتمالا با اخذ تعهد و یا شرکت در کلاس توجیهی موضوع مختومه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای شما در پلیس امنیت اخلاقی تشکیل پرونده خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ممکن است پرونده علیه شما در محاکم تشکیل گردد وگرنه جای نگرانی نخواهد بود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر بمرجع قضایی ارسال کنند رسیدگی میشود