مشاوره حقوقی رایگان - تخلف از مسئولیت قراردادی

سلام‌ وقتتون بخیر یه سوال داشتم
شخصی متعهد به انجام کاری (مربوط به برنامه نویسی و..) شده البته قراردادی وجود نداره ولی تمامی چت ها و وویس ها حاکی از انعقاد قرارداد بین طرفین هست و متعهد مبلغ قرارداد رو هم به صورت کارت به کارت گرفته و در چت ها هم اقرار کرده. به نظر شما به چه عنوانی طرح دعوا کنیم تخلف از مسئولیت قراردادی یا چی ؟
و اینکه من اگر اظهارنامه بفرستم‌ و‌ ایشون مبلغ رو استرداد کنند تکلیف خسارت و حق الوکاله که در صورت اقامه دعوا طرف محکوم میشه چی میشه ؟

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام اظهار نامه مبنی بر الزام به ایفای تعهد بدهید و بعد دادخواست به خسارات محکوم می شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خسارت ناشی از تخلف مسئولیت قراردادی در صورتی قابل مطالبه است که در قرارداد ذکر شده یا توافق شده باشد. اظهارنامه اگر ارسال کنید حق الوکاله و خسارت تعلق نمیگیرد چون اقدام قضایی هنوز صورت نگرفته است