مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت پشت چک

با سلام و خسته نباشید در صورت ضامن بودن برای امضای پشت چک برای ضامن دادگاه 30میلیون را چطور اقساطی میکند من ماهی 2500000هزار حقوق میگیرم با دفترچه اقساط که بنام خودمم هستند ماهی 2350000هزار قسط به بانک میدهم آیا 1/4حقوقم کسر میشود یا نظر قاضی فرق دارد و این 1/4حقوق چطوری و شامل چه ضامنی میشود اگر دادخواست بدهم ماهی چقدر باید بدهم. ممنونم از راهنمایی شما. متشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

طبق قانون اگر متاهل باشی یک چهارم مجرد باشی یک سوم بیشتر کم نمی کنند