مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با سلام و خسته نباشید. پشت چکی را بعنوان شاهد امضا کردم درصورتی که نتوانم ثابت کنم شاهد بوده ام و یک خانه بیشتر ندارم اما بخاطر اینکه مادرم دیالیزی هستند در منزل برادرم اجاره میدهم چون به بیمارستان نزدیک است و خانه خودم را اجاره داده ام آیا دادگاه میتواند توقیف کند یا نه البته چون مادرم دیالیزی هست و سرویس خیریه در مسیر خانه خودم نیست مجبور شدم بدهم اجاره و نزدیک محدوده سرویس منزل برادرم اجاره نشینم.. ممنونم راهنمایی بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام مبهم گفتین امضابه صورت ضمانت است یاانتقال درهر صورت وجود یک ملک انهم درخور شان مالک از مستثنیات است.