مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول

با سلام و عرض ادب
من خانه ای که متعلق به باجناق سابقم بود را بصورت شفاهی اجاره کردم و هیچ گونه اجاره نامه ای بین ما تنظیم نشده
بعد از مدتی با همسرم دچار اختلاف شدیم و باجناقم قولنامه ای بین خودش و همسرم تنظیم کرد و من نمی توانستم به خانه بروم. همچنین باجناقم در یکی از پرونده ها دست نوشته ای را مهر و امضا کرده که خانه را به همسرم اجاره داده است و بابت آن اجاره دریافت کرده در صورتی که هیچ گونه مراوده مالی صورت نگرفته است. هدف او از این کار این بوده که همسر سابقم توی اون پرونده برنده اعلام بشود.
من اجاره چند ماه را به حساب باجناقم واریز کرده ام.
دو تا سوال دارم
1- آیا من میتوانم تقاضای استرداد این پول را از باجناق سابقم داشته باشم.
2- آیا من میتوانم از باجناق سابقم بابت شهادت دروغ و تلاش برای گمراه کردن دادگاه شکایت کنم
ممنون میشوم راهنمایی ام کنید.

لطفا راهنمایی بفرمایید