مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام پسر عموی من برای این که با دوستش 84 گرم شیشه بود گرفتن دفعه اولشه که میره زندان 34 گرم به گردنش انداختن 12 سال حبسشه آیا با توبه نامه می‌تونه آزاد بشه البته دفعه اولشه که میگیرن اولین باره میره زندان الان 6 ماه کشیده الان با توبه نامه می‌تونه بیاد بیرون یا علی

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
خیر ، توبه نامه و رفع مجازات مربوط به جرائم حدی است و در مجازات مواد مخدر تاثیری ندارد .
موفق باشید