مشاوره حقوقی رایگان - پول قرض داده شده

باسلام. طی 1سال گذشته مبالغی به عنوان قرض به حساب کسی واریز شده فیش واریز دارم و پیامهایی از سمت طرف مقابل که گفته اینقد بدهی دارم کمکم کن فلان و من بهش گفتم قرض دادم این پولو بهت و یا بهم گفته شماره کارت بده واریز کنم ولی واریز نکرده این اواخرم گفته برو شکایت کن توی پیامش با توجه به اینکه شاهد ندارم شکایتم به نتیجه میرسه؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله دادخواست مطالبه طلب بدهید پرینت واریزی و از پیام ها پرینت و ضمیمه کنید بهتر است دو نفر مرد شاهد هم داشته باشد