مشاوره حقوقی رایگان - طلب کارگر و انحلال شرکت

با سلام. من در شرکتی که جز شرکتهای سهامی خاص ثبت شده چند سال مشغول به کار بودم. بعد اداره کار شکایت کردم و حکم هیئت حل اختلاف گرفتم. و بابت حکم اداره کار به من به مدت یک سال از اجرای حکم پولی پرداخت نشده است. و شرکت در دادگاه مراحل انحلال را طی میکند. و اموال هم ندارد. اگر هیئت مدیره بتواند تقاضای انحلال یا ورشکستگی شرکت نماید و کارشناس مشخص کند که شرکت اموالی ندارد که طلب من را بدهد. ایا بابت دریافت طلبم میتوانم از سهام داران شرکت شکایت کنم و اموال شخصی شان را مصادره کنم. یا نمیتوانم دیگر به پولم برسم. ممنون میشم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر حکم ورشکستگی بگیرند ،موضوع دیگری است و تا زمانی که اموالی شرکت یافت نشود نمیتوانید از اعضای شرکت چیزی بگیرید .
درغیراینصورت میتوانید تقاضای ارسال موضوع به دادگاه کیفری را مطرح کنید و شرکتهایی که حکم قطعی هیات تشخیص اداره کار را اجرا نکنند به جریمه نقدی تا ده برابر مبلغ محکومیت در اداره کار محکوم خواهند شد .
موفق باشید