مشاوره حقوقی رایگان - ورود و خروج شخصی که ساکن آپارتمان نیست

سلام. من ساکن یک آپارتمان 8 واحدی هستم که 7 واحد آن مالک هستن و تنها یک واحد به تازگی در طبقه اول مالک آنرا اجاره داده است. سوال من این است آیا مالک که ساکن اینجا نیست حق تردد در ساختمان را دارد به طوری که هر روز وارد پارکینگ شود ... حتی ریموت در پارکینگ هم دارد با ماشین وارد پارکینگ میشود و چون انباری انرا اجاره داده همیشه میاد و به بهانه انباری وارد ساختمان میشود... ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که مالک باشد با اجازه مستاجر میتواند ورود کند