مشاوره حقوقی رایگان - اجاره انبار آپارتمان به افراد متفرقه

سلام. یکی از همسایه ها انباری واحد خودش رو به یک غریبه که جزو اهالی ساختمان نیست اجاره داده. این فرد اعتیاد داره و از ازون انبار به عنوان جای خواب استفاده میکنه. همچنین از پارکینگ ساختمون به عنوان تعمیرگاه استفاده میکنه برای کسب درامد. برای بیرون کردن این فرد چه اقدامی باید انجام بدیم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
اجاره یا فروش پارکینگ یا انباری به غیر ساکنان مخالف مقررات است. اگرچه در این خصوص قانون تملک آپارتمان‌ها حکم خاصی ندارد اما در اسناد انتقال رسمی آپارتمان‌ها عدم واگذاری انباری و پارکینگ به غیر از شرکای ساختمان قید می شود. اما اجاره یا انتقال پارکینگ و انباری آپارتمان‌ها به هر یک از مالکان همان ساختمان بلامانع است لذا ناگریز به طرح دعوا در شورای حل اختلاف محل میباشید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

بدواً از طرق مدیر ساختمان و در صورت عدم وصول نتیجه مطلوب، از طریق شهرداری محل بعلت تغییر کاربری انبار به مسکونی و پارکینگ به تجاری و پس از آن از طریق دادگاه برای رفع تصرف مشاعات علیه هر دو طرف قرارداد اجاره اقدام نمایید