مشاوره حقوقی رایگان - پیامک فحاشی

شوهر من سال گذشته درخواست طلاق داده است و من به هیچ وجه حاضر به طلاق نیستم. تو این مدت من همیشه پیامک های محبت آمیز و درخواست برگشتن به زندگی بهش میدادم و مدتی چند ماه هم اصلن نه بهش پیام دادم و نه جواب تماسهاش را دادم .. و در ضمن خانواده اش و خودش در جاهای مختلف به من توهین و افترا میزدند و همچنین شوهرم هم شکایت رابطه نامشروع از من کرد که حکم منع تعقیب امد . چند روز پیش اون به من پیام داد که من توی آشغال برام هیچ ارزشی نداری و همه کار میکنم واسه بچه هام و حالا هم رفتم درخواست ازدواج مجدد دادم و یک کسی راهم پیدا کردیم و همه حرفهامون را زدیم و همه کارهامون را انجام دادیم و منتطر حکم اجازه ازدواج مجددم و به محض امدن حکم با اون زن ازدواج میکنم و ...
راستش من هم این پیامش خیلی فشار بهم وارد کرد و عصبانی شدم وچون بهم قبلن تهمت زیاد زده بودن چندتا پیام خیلی بد فحاشی ناموسی جوابش را دادم .
اون هم که منتظر همین پیام ها بود حالا رفته شکایت کرده و همچنین پرینت پیامکها را روی پرونده طلاق گذاشته .. سوالم اینه که من تصمیم دارم انکار کنم که پیامکها را من نفرستادم. باتوجه به این قضایا چه حکمی واسم بریده میشه و این پیامکها در سیر پرونده طلاق و یا گرفتن اجازه ازدواج مجدد و گرفتن نصف دارایی تاثیر داره یانه .. در ضمن ایشون قبلن پرونده های زیاده دیگه ای همراه با خانوادش برعلیه من درست کردن تا بتونن ازشون تو روند طلاق استفاده کنند . .
تو قصیه پیامکها به نظرتون من انکار کنم بهتره یا اینکه بگم من را تحریک و عصبانی کرد؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادخواست طلاق تاثیر چندانی نداره فقط اگر شکایت توهین و فحاشی شکایت بشه مجازات داره.
جهت مشاوره بهتر لازم است توضیحات شما کامل باشد