مشاوره حقوقی رایگان - سند رهنی ملک

سلام
من آپارتمانم در رهن بانک ... هستش اقساط معوقه داشتم پروندم ارجاع شده اداره حقوقی البته سررسید وامم هنوز نشده بعد مذاکره کردم پول واریز کردم اصل مبلغ تا الان توحسابه بانک هستش ولی بانک پول رو برداشت نمیکنه و حسابم رو هم مسدود کرده بعد کلی جریمه و سود و غیره برا من حساب کرده و حتی اجراییه فرستاده دقیقا همونروزی که من پول واریز کردم تو قرارداد هم حق هرگونه اعتراض و انجام چگونگی محاسبات رو از من سلب کرده و مبالغی که حساب کرده خیلی زیادتر از اونچیزیه که باید بگیره بعد من رو هم بلاتکلیف نگه داشته باید چکار کنم کجا میتونم شکایت کنم به بانک مرکزی هم نامه دادم جواب درستی ندادش

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

سلام شما میتونید برای بانک اظهارنامه بفرستید که مبلغ وام یا اقساط به حساب ان بانک واریز شده بعد اگه تونستید کل مبلغ وام رو پرداخت کنید میتونید دادخواست علیه بانک بدید و فک رهن رو از دادگاه بخواهید