مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارفرما از شاگرد

عرض سلام و ادب . بنده حدودا 4 سال در یک مغازه مشغول به کار بودم . بدون عقد قرارداد و هیچ چک و سفته ای به عنوان ضمانت . به تازگی قصد مستقل شدن داشتم و چون کارفرما مطلع شد از این موضوع ، به من افترا و تهمت های ناروا مثل دزدی و اختلاف حساب زدن که هم آبروی من توی شهر کوچکی مثل محل زندگیمون بره و هم یه مبلغی بابت خسارت به ایشون پرداخت کنم.
حتی یکی از دوستان هر دوطرف به عنوان حکم و امین طرفین ریش گرو گذاشتن برای حل مشکل که بعدا فهمیدم قصد اخاذی داشتن و با تهدید به آبروریزی و تهدید جانی ، بدون اینکه من متوجه بشم از من صدا و فیلم ضبط کردن که توی اون فیلم من به کل مبلغی که حقوق بنده بوده اشاره کردم ولی برداشتی که از فیلم شده این بوده که من این مقدار رو بالا کشیدم از حساب ایشون.
ایشون شکایت رو انجام دادن و بازجویی از بنده صورت گرفت و منم همه ی حقیقت رو گفتم و همه چیز رو تکذیب کردم
اما مجددا یه فرد جدید رو به عنوان واسطه فرستادن که باز ما رو از ادامه ی روال قانونی کار منصرف کنه و به حساب خودشون کدخدامنشی قضیه حل بشه . بنده سوالم اینجاس . اول اینکه ایشون کل مبالغ حقوق و دستمزد های بنده رو با اختیار کامل و دستور و هماهنگی خودشون برای من میزدن که مواردی مثل وجود رمز پویا هم میتونه این قضیه رو تایید کنه ، با این وجود بازم ممکنه بنده محکوم به جرمی بشم؟؟؟ و اما سوال دوم . بنده با توجه به نداشتن قرارداد و حقوق ثابت و البته کمتر از حقوق و مزایای تعیین شده توسط اداره ی کار ، میتونم شکایت کنم و مدعی حقوق تضییع شده ی خودم بشم؟؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بدون ارائه دلایل و مستندات محکمه پسند محکوم به جرمی نخواهید شد.
اکر حقوق و مزایای و حق بیمه شما را کمتر از حداقل تعیین شده اداره کار پرداخته باشد میتوانید در اداره کار مازاد آن را مطالبه کنید.
موفق باشید