مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشاركت

سلام
من واحدي از مجموعه ١٠ واحدي به شكل قولنامه خريداري كردم كه فاقد وام مي باشد و ٩ واحد از اين ده واحد از وام استفاده كرده اند،قسط بندي وام ها بدليل مشكل داشتن ساكنين با سازنده انجام نشده است و سود دوران مشاركت زيادي به وام تعلق گرفته،همسايه ها ميگن من هم بايد در سود دوران مشاركت سهيم باشم در حالي كه وامي نگرفته ام .تكليف چيست؟

پاسخ ها :

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام با مراجعه به بانک وملاحظه قراردادمشخص میشه مشمول وام هست یانه اگر نبود به شما تعلق نمیگیره ولی ممکن است قراردادوام برکل ان بلوک باشه که شامل 10واحداست.

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

اگروام‌نگرفتی قسطی هم به شماتعلق نمی گیرد
درصورتی قسط به شماتعلق می گیرد که وام به واحدشماتعلق گرفته باشد