مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام حدود یکسال و نیم پیش از یه نفر بابت خیانت در امانت شکایت کردم بعد از اظهارات شهود و سه بار کارشناسی خط حال پرونده از بازپرسی به دادگاه رفته دیروز پیام برام اومده برای برج نه دادگاهی دارم رفتم شعبه مورد نظر گفتن برای طرف کیفرخواست صادر شده بنظر شما بعد از جلسه دادگاهی حکم صادر میشود، آیا به نفع منه اگه هست حکم چیه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صدور کیفرخواست از ناحیه دادسرا بمنزله تحقق توجه اتهام به شخص می باشد البته. دادگاه هیچگونه تکلیفی به تبعیت از کیفرخواست نخواهد داشت واگر دادگاه احراز نماید عمل جرم نیست یا دلایل جرم ضعیف است برائت شخص را صادر خواهد کرد ولیکن در وضعیت فعلی کیفرخواست بنفع شما صادر گردیده است
موفق باشید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام بدیهی است که موضوع تابع نوع دفاع شما وطرف مقابل است وبه صرف صدور کیفر خواست وارجاع به شعبه دادگاه حمل بر محکومیت نمی گردد ودر صورتی که دلائل شما محکمه پسند باشد ودلیل مخالفی توسط طرف شما ارائه نگردد برابر ماده 673 قانون تعزیرات به یک تا سه سال حبس محکوم خواهد شد البته تا قبل از محاکمه هیچ امری را قطعی تلقی ننمائید.