مشاوره حقوقی رایگان - تلفن 9821218

با سلام
در اداره بودم از حراست اداره بنده را خواستند مراجعه کردم. متوجه شدم دو نفر که اعلام کردند از پرسنل حفاظت اطلاعات (یا شبیه به این اسم) کشور هستند با شما کار دارند . خدمت آنها رفتم گفتند شما با فردی در تماس هستید که به اتهام خرید و فروش و قاچاق اسلحه تحت تعقیب است و اگر شما کارمند نبودید بدون اطلاع قبلی بازداشت شده بودید. پرسیدم کیست اسمی را گفتند که بنده می شناختم و معمولا با اس ام اس با ایشان در تماس هستم البته تهیه مواد مخدر و مصرف. الان به من گفتند باید با فرد مورد نظر قرار بگذاری تا حین فروش مواد به شما ایشان را دستگیر کنیم. در غیر این صورت هم به اداره شما گزارش کارتان داده می شود که در نتیجه اخراج می شوید و ضمنا شما را بازداشت کرده و به اتهام همکاری با باند قاچاق اسلحه محاکمه خواهید شد . از فردای آن روز با شماره 9821218 مکررا تماس گرفته و پیگیری می کنند.

پاسخ ها :

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

با سلام در صورتی که مطمئن هستید ماموران قانونی هستند پیشنهاد می گردد همکاری نمایید