مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خرید و فروش سلاح

شخصی که زندان بوده بابت تهمت و افترا با مضمون پیامک که زندان بوده به جرم خرید فروش سلاح از بنده شاکی شده و برای من احضاریه اومده باید چی کار کنم مدرکی برای زندانی این آقا ندارم با وجود این که خود آقا در شورا گفته زندان بوده ولی دادیار قبول نکرده و ابلاغیه و احضاریه فرستاده است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شاکی باید ادعا خود را اثبات کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دلایل و مستندات وجود داشته باشد صرف ادعا کفایت نمی‌نماید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و ایشان باید برای اثبات ادعای خود دلیل ارائه نماید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم کسی که ادعایی می‌کند باید بتواند آن را ثابت کند