مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن مابقی ودیعه مستاجر

با سلام.
بند مستاجر هستم و از 40 میلیون ودیعه که نزد صاحبخونه دارم 5 تومن را نگه داشته و پس نمیدهد. در ضمن مبلغ 2 تومن را بابت فنر زدن توالت و حمام هزینه کردم. از چند تا بنگاه پرسیدم میگویند مشاعات هست و بایدهمه پرداخت کنند ولی ایشون قبول ندارد.

پاسخ ها :

پس ندادن مابقی ودیعه مستاجر عدم پرداخت مابقی ودیعه موجر مستاجر اجاره